Geplaatst op

Nieuw in de webshop: Bureau Led Lamp, kleur wit en zwart

Ben je op zoek naar een nieuwe bureau lamp?

Bekijk dan eens onze nieuwe collectie bureau led lampen. Ze zijn niet alleen zuiniger in het gebruik, maar hebben ook andere voordelen vergeleken met een klassieke bureau lampDe Beste Gadgets Bureau Led Lamp dimbaar - Desktop Led lamp dimmable 0b

  • Meerdere kleuren (Warm wit, Natuurlijk wit, Cool Wit), elke voor een eigen situatie
  • USB poort aan de achterzijde voor bijvoorbeeld opladen smartphone
  • Helderheid in te stellen (handig bij schaars licht, dan heb je minder licht nodig)
  • Slipvrije mat voor een stabiele positie op je bureau

We hebben 2 versies van de bureau led lamp:

  • Zonder ingebouwde accu: de lamp moet, om te functioneren, altijd voorzien zijn van spanning. Dit gaat via het meegeleverde kabeltje, die sluit je aan op de micro usb aansluiting op de achterkant van de lamp. De andere kant van de kabel sluit je aan op een usb-stroombron.
  • Met ingebouwde accu: de lamp kan, indien voldoende opgeladen, ook zonder oplaadkabel werken. Handig als je de lamp even ergens wilt gebruiken waar geen stroomvoorziening is.

Update 26 JAN 2024:
Wegens teleurstellende kwaliteit hebben we besloten dit artikel niet langer meer te verkopen. We gaan wel op zoek naar een alternatief model. Klanten die een bureaulamp hebben gekocht die later problemen gaf zijn hiervoor gecompenseerd.
Heeft u ook een bureaulamp gekocht en ervaart u hier problemen mee? Neemt u dan contact met ons op via ecommerce @ visionnet.nl met uw bestelnummer dan zorgen wij voor een passende compensatie.