De Top 5 Smartwatches – De beste Smartwatches Top 5 van 2023

Ben je op zoek naar een budget smartwatch? Op deze pagina vind je de 5 beste Smartwatches onder de 300 euro van 2023.

Inhoudsopgave:

Belangrijke punten om op te letten bij aankoop van een smartwatch

1) Fance Smartwatch

2) Apple Watch SE 2022

3) Nuvance – Smartwatch Heren & Dames

4) Samsung Galaxy Watch4

5) Fitbit Inspire 3

Belangrijke punten om op te letten bij aankoop van een smartwatch

1) Compatibiliteit:
Koop geen smartwatch zonder te bevestigen dat hij werkt met je smartphone. Apple Watches werken bijvoorbeeld alleen met de beste iPhones.
Wij hebben een gids samengesteld met de 5 beste smartwatches voor Android voor opties die koppelen met je Samsung, Google of andere Android smartphone.

2) Batterijduur:
Let bij het winkelen op de batterijduur. Hybride smartwatches die er meer uitzien als analoge uurwerken hebben meestal de langste batterijduur, maar ze hebben geen touchscreens.

3) Beschikbaarheid van apps:
De selectie van apps is een factor, en iets dat Wear OS vs. watchOS anders maakt. Dat gezegd hebbende, is het niet zo belangrijk als compatibiliteit, ontwerp en andere functies.

4) Verwisselbare horlogebanden:
Controleer of de sluiting of gesp van het horlogebandje gemakkelijk te gebruiken en te verwisselen is. Zorg er ook voor dat je gemakkelijk vervangende bandjes kunt vinden.

5) Fitness / gezondheid:
Kies een horloge met een hartslagsensor, GPS en stappenteller als dit belangrijk voor je is.

1) Fance Smartwatch voor dames en heren – Prijs € 49,95

fance smartwatch

2) Fitnessfuncties:
Kies een horloge met een hartslagsensor en GPS (om je loopjes bij te houden) als dit belangrijk voor je is.

 

Dit slimme horloge helpt je het beste uit jezelf te halen en heeft alles wat je van een smartwatch verlangt. Misschien is het tijd om weer aan het werk te gaan, is het de hoogste tijd om weer te gaan sporten, hoe laat het is, je kunt alles op dit horloge aflezen. De handige functies zijn verwerkt in een zeer elegant ontwerp. Waar je normaal soms vergat op je horloge te kijken voor die belangrijke afspraak, kun je nu je ogen er niet meer vanaf houden.

Handig en slim

Dit horloge is zijn tijd ver voorbij. Natuurlijk kun je nog steeds in één oogopslag de tijd zien, maar je kunt ook je berichten lezen, de telefoon beantwoorden en je muziek beheren. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de verschillende gezondheidsfuncties, waaronder continue hartslagregistratie, het meten van de kwaliteit van je slaap, tijdens de menstruatieperiode en het controleren van je zuurstofgehalte en bloeddruk. Dit elegante horloge heeft het beste met je voor, dat is zeker.

Feiten over de Fance Smartwatch

Geschikt voor:  IOS en Android
Beeldscherm resolutie: 320×240
Bluetooth versie: v5
Batterijduur: 28 uur
Draadloos opladen: Nee

knop bekijk deze smartwatch op bol

 

 


2) Apple Watch SE 2022 – Prijs € 289,-

Apple Watch SE 2022Drie stijlvolle kleuren. Krachtige sensoren die inzicht geven in je gezondheid en conditie. Innovatieve veiligheidsfuncties.
Eenvoudige manieren om verbonden te blijven. En een nieuwe dual-core processor voor extra snelheid. De Apple Watch SE is nu veelzijdiger en aantrekkelijker dan ooit.
De Apple Watch SE heeft nog steeds hetzelfde kastontwerp, maar heeft nu een bijpassende achterkant van composiet nylon materiaal, waardoor hij nog lichter is.
Het 44mm model heeft een display van 368×448 pixels en het 40mm model heeft een display van 324×394 pixels.
De batterij van de Apple Watch SE 2022 gaat 18 uur mee.
De Apple Watch twee dagen achter elkaar dragen is haalbaar, mits de Apple Watch niet ‘s nachts wordt gedragen. Als de Apple Watch ‘s nachts wordt gedragen, gaat de Apple Watch meer dan anderhalve dag mee.

 

Feiten over de Apple Watch SE 2022:

Geschikt voor:  IOS
Beeldscherm resolutie: 324×394
Bluetooth versie: v5
Batterijduur: 6 uur (met GPS)
Draadloos opladen: Ja

knop bekijk deze smartwatch op bol

 

 


3) Nuvance – Smartwatch Heren Dames – Prijs € 39,-

Ben je druk met sporten of wil je minder op je telefoon kijken? Dan is de G89 smartwatch van Nuvance de ideale oplossing. Krijg de juiste inzichten in je gezondheid met deze smartwatch en ren achter je doelen aan! Binnen een handomdraai beschik je over een groot aantal functies die je de dag door helpen.
Je kunt de smartwatch zelfs ‘s nachts gebruiken dankzij de ingebouwde slaaptracker. Laad je smartwatch één keer op en gebruik hem een week of langer!
De smartwatch heeft een comfortabele siliconen polsband en heeft verschillende digitale wijzerplaten.
Dit maakt onze smartwatch zeer geschikt voor dagelijks gebruik en buitenactiviteiten.
De smartwatch is compatibel met Android 4.4 of hoger en IOS 8.0 of hoger. Het horloge is uitgerust met veel opties en functies zoals een nauwkeurige hartslag-, bloeddruk- en zuurstofmeter, stappenteller en een slaapstand.
Bij aankoop van de smartwatch krijg je ook toegang tot de bijbehorende app.
Met de app krijg je duidelijke statistieken van je activiteiten.

 

 

Feiten over de Nuvance Smartwatch

Geschikt voor:  IOS en Android
Beeldscherm resolutie: 240×240
Bluetooth versie: v4
Batterijduur: 10 uur
Draadloos opladen: Nee

 

 


4) Samsung Galaxy Watch4 – Prijs € 159,-

Samsung Galaxy Watch4De Samsung Galaxy Watch4 is de beste fitnesscoach die je in een oogwenk inzicht geeft in je gezondheid. Dankzij het gebruik van WearOS gaat er een wereld aan mogelijkheden voor je open en kun je enorm veel apps gebruiken. De Galaxy Watch4 is een echte krachtpatser om je pols en is nog sterker, soepeler, nauwkeuriger en helderder!
De Samsung Galaxy Watch4 maakt het verzorgen van je gezondheid eenvoudig en leuk. Binnen een oogwenk heb je inzicht in je gezondheid met bijvoorbeeld een bloeddrukmeting of een hartfilmpje. Ook tijdens je nachtrust blijft de Galaxy Watch4 je gezondheid meten: meet je zuurstofgehalte of houd in de gaten of snurken de kwaliteit van je slaap beïnvloedt.
Met een Bio-elektrische Impedantie Analyse (BIA) kun je ook nauwkeurige analyses van je lichaam krijgen over onder andere spiermassa, vetmassa en je lichaamswater. De Galaxy Watch4 is ook je persoonlijke coach om meer te bewegen. Deze smartwatch meet je stappen, houdt bij hoe actief je bent op een dag en hoeveel calorieën je verbrandt.
Opmerking: De Samsung Health Monitor app kan alleen worden gedownload vanuit de Galaxy Wearable app. Als je de Galaxy Wearable app niet hebt, kun je deze downloaden in de Galaxy Store of Play Store. * Niet geschikt voor Huawei.

Feiten over de Samsung Galaxy Watch4:

Geschikt voor:  Android
Beeldscherm resolutie: 400×400
Bluetooth versie: v5
Batterijduur: 12 uur
Draadloos opladen: Ja

 

 


5) Fitbit Inspire 3 – Activity tracker heren en dames – Zwart – Prijs € 89,95

Fitbit Inspire 3 - Activity tracker heren en dames

Doe waar je van houdt en voel je goed met Inspire 3, de tracker die je helpt stress te verminderen en je slaap, gezondheid en conditie te verbeteren.
Registreer statistieken zoals huidtemperatuur en zuurstofverzadiging en krijg scores die aangeven of je klaar bent om te sporten of hoe goed je met stress omgaat.
Dagelijkse Herstelscore (met Fitbit Premium)
: De Dagelijkse Herstelscore wordt bepaald op basis van je stressniveau, slaap en activiteit, zodat je weet hoeveel inspanning je lichaam aankan. Luister naar je lichaam en verbeter je resultaten.
Continue hartslagmonitoring: Tijdens het sporten kun je in realtime zien of je hartslag zich in de vetverbrandings-, cardio- of piekzone bevindt, zodat je weet hoeveel inspanning je levert.
Actieve zone-minuten: Bereik meer in minder tijd: Door te trainen in je streefhartslagzones verdien je actieve zoneminuten. Als je hard traint, blijf je in de cardio- en piekzones en verdubbel je je minuten. Wij berekenen voor je of je aan de aanbevolen 150 minuten beweging per week komt.
Fitheidsniveau: Ontdek hoe fit je bent door te kijken naar een score op basis van je VO2max – een indicatie van hoe goed het lichaam zuurstof gebruikt tijdens inspanning.
Tempo en afstand met de GPS van je telefoon: Maak verbinding met de GPS van je telefoon om je tempo en afstand te zien als je buiten gaat hardlopen, wandelen of fietsen. Achteraf kun je zien hoeveel moeite je hebt gedaan op de route.20 oefenmodi + SmartTrack: Kies uit 20 oefenmodi en bekijk realtime statistieken zoals tempo en verbrande calorieën tijdens het trainen. Ben je vergeten je training te registreren? SmartTrack herkent en registreert automatisch verschillende soorten trainingen voor je.
Bewegingsprikkels: Heb je lang stilgezeten? Een trilling op je pols herinnert je eraan dat het tijd is om in beweging te komen.

 

Feiten over de Fitbit Inspire 3:

Geschikt voor:  IOS en Android
Beeldscherm resolutie:120×200
Bluetooth versie: v5
Batterijduur: 24 uur
Draadloos opladen: Ja